Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Laguna - Pokoje i Apartamenty na Helu

Adres obiektu Żeromskiego 18, 84-150 Hel
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Agnieszka Kiedrowska
Dodano: 2018-02-07
Pobyt od: 2017-05-07 do 2017-05-11 IP: xx.51.223.73
 
 
    

Wygodne łóżko, ładna nowa łazienka. Czysto. Mogliśmy zostawić bagaż przed/po zameldowaniu. Obiekt znajduje się w centrum więc blisko zarówno do plaży jak i do morza. Polecam


 
 

K i B
Dodano: 2016-08-15
Pobyt od: 2004-06-11 do 2016-06-18 IP: xxx.217.192.21
 
 
    

Pensjonat Laguna to doskonały wybór dla kogoś kto chce wypoczywać w tradycyjny sposób czerpiąc radość z piasku i promieni słońca, jak również dla tych, którzy wolą aktywniejszą jego formę. Dogodne położenie, w samym centrum miasta, chociaż w cichym jego zakątku powoduje, że bez problemu dostaniemy się na dowolnie wybraną plażę, fokarium, czy molo jak również do atrakcji turystycznych związanych z obroną wybrzeża. Z wyżywieniem również nie ma problemu, bowiem w pobliżu znajdują się restaurację oraz tradycyjne sklepy spożywcze. Jeżeli chodzi o sam Pensjonat to panujące w nim warunki określić trzeba jako bardzo dobre. Wygodne pokoje, łazienki, jedne większe inne mniejsze, Internet, TV, parking, ogólnodostępne lodówki, czajniki elektryczne, mikrofalówki i itp., w zupełności wystarczają. Jeżeli ktoś chciałby więcej są do wynajęcie apartamenty. Również obsługa bardzo miła i sympatyczna. Właścicielka wita swoich gości nalewką lub ciastem, również w trakcie pobytu można liczyć na takie rarytasy i nie jest to odosobniony przypadek lecz stała praktyka. Dwukrotnie byłem już w tym Pensjonacie i za każdym razem było tak samo. Miło, cicho i przyjemnie.


 
 

m
Dodano: 2014-10-08
Pobyt od: 2014-09-08 do 2014-09-15
 
 
    

Niezmiernie miła(ciasto i nalewka to uroczy akcent, podobnie jak przybliżenie atrakcji oraz "infrastruktury" miasteczka) i profesjonalna obsługa. Apartament urządzony z nuta smaku - pokoje jasne, przestronne, duża łazienka, miejsce do zaparkowania samochodu. Gorąco polecam pobyt w Lagunie - żywię nadzieje na dłuższy związek z tym miejscem!!!!


 
 

Zosia
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-14
 
 
    

Pensjonat położony jest dogodnie. Dwa kroki od centrum, ale jest cicho. Blisko do portu, fokarium, dworca PKP i przystanku PKS, na cypel czy na plażę. Właścicielka bardzo miła i gościnna. Czasem częstuje pysznym domowym ciastem. Nastawiona życzliwie do różnych życzeń gości. Nasz pokój był wygodnie urządzony, było dużo szafek i półek na przechowywanie rzeczy. Było bardzo czysto, nawet okna świeżo umyte. Czajniki, mikrofala, toster, lodówka, deska do prasowania i żelazko dostępne na korytarzach. Gospodyni wypożyczyła nam parasol plażowy i parawan. Jedyny mankament to łazienka. Pomimo, że bardzo przestronna, brak półki przy lustrze nad umywalką, czy w kabinie, tylko dwa małe haczyki na ręczniki. Ogólnie łazienka duża ale zaprojektowana mało funkcjonalnie.


 
 

Beata
Dodano: 2012-08-28
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-24
 
 
    

Laguna to wspaniałe miejsce na spędzenie urlopu nad Zatoką. Wszędzie jest blisko.Obsługa jest przemiła. Czuliśmy się jak u siebie w domu. Właścicielka przywitała nas domowym ciastem a i w trakcie pobytu serwowała nam miłe słodkie niespodzianki. Ośrodek wybraliśmy na podstwie zdjęć z internetu i proszę mi wierzyć że tak wyglądają pokoje czyli super. Parking na noc jest zamykany, w okolicy jest pełno restauracji z domowymi obiadami w dogodnych cenach. Polecam wszystkim.


 
 

Mała Mi
Dodano: 2012-08-27
Pobyt od: 2012-07-17 do 2012-08-01
 
 
    

Polecam serdecznie, pensjonat położony w dogodnym miejscu, wszędzie blisko. Pokoje są czyste i zadbane; miła obsługa służy pomocą, polecam serdecznie.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie