Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Laguna - Pokoje i Apartamenty na Helu

Adres obiektu Żeromskiego 18, 84-150 Hel
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Agnieszka Kiedrowska
Dodano: 2018-02-07
Pobyt od: 2017-05-07 do 2017-05-11 IP: xx.51.223.73
 
 
    

Wygodne łóżko, ładna nowa łazienka. Czysto. Mogliśmy zostawić bagaż przed/po zameldowaniu. Obiekt znajduje się w centrum więc blisko zarówno do plaży jak i do morza. Polecam


 
 

K i B
Dodano: 2016-08-15
Pobyt od: 2004-06-11 do 2016-06-18 IP: xxx.217.192.21
 
 
    

Pensjonat Laguna to doskonały wybór dla kogoś kto chce wypoczywać w tradycyjny sposób czerpiąc radość z piasku i promieni słońca, jak również dla tych, którzy wolą aktywniejszą jego formę. Dogodne położenie, w samym centrum miasta, chociaż w cichym jego zakątku powoduje, że bez problemu dostaniemy się na dowolnie wybraną plażę, fokarium, czy molo jak również do atrakcji turystycznych związanych z obroną wybrzeża. Z wyżywieniem również nie ma problemu, bowiem w pobliżu znajdują się restaurację oraz tradycyjne sklepy spożywcze. Jeżeli chodzi o sam Pensjonat to panujące w nim warunki określić trzeba jako bardzo dobre. Wygodne pokoje, łazienki, jedne większe inne mniejsze, Internet, TV, parking, ogólnodostępne lodówki, czajniki elektryczne, mikrofalówki i itp., w zupełności wystarczają. Jeżeli ktoś chciałby więcej są do wynajęcie apartamenty. Również obsługa bardzo miła i sympatyczna. Właścicielka wita swoich gości nalewką lub ciastem, również w trakcie pobytu można liczyć na takie rarytasy i nie jest to odosobniony przypadek lecz stała praktyka. Dwukrotnie byłem już w tym Pensjonacie i za każdym razem było tak samo. Miło, cicho i przyjemnie.


 
 

wiesława płowik
Dodano: 2015-05-31
Pobyt od: 2014-06-28 do 2014-07-08
 
 
    

Cudowne miejsce.Byłam z dwojgiem wnucząt(12i7lat),cicho,czysto,wszędzie blisko.Właścicielka i obsługa przemili(ciasto nie tylko na przywitanie)czułam się jak w domu.Polecam.!!!


 
 

Marek
Dodano: 2015-05-09
Pobyt od: 2015-05-01 do 2015-05-05
 
 
   

Właścicielka bardzo, bardzo miła. Pyszne ciasto i bardzo dobra nalewka na powitanie. W pokoju ładnie i cicho. Brak możliwości przygotowania posiłków (jest tylko czajnik, mikrofala i opiekacz do grzanek na korytarzu). Prysznic w łazience bardzo mały przez to ciasny i niewygodny. Blisko do wszystkich atrakcji Helu. Wypoczynek bardzo udany, miło wspominamy pobyt w Lagunie. Polecam


 
 

m
Dodano: 2014-10-08
Pobyt od: 2014-09-08 do 2014-09-15
 
 
    

Niezmiernie miła(ciasto i nalewka to uroczy akcent, podobnie jak przybliżenie atrakcji oraz "infrastruktury" miasteczka) i profesjonalna obsługa. Apartament urządzony z nuta smaku - pokoje jasne, przestronne, duża łazienka, miejsce do zaparkowania samochodu. Gorąco polecam pobyt w Lagunie - żywię nadzieje na dłuższy związek z tym miejscem!!!!


 
 

Rodzina z Radomska
Dodano: 2013-08-31
Pobyt od: 2013-08-11 do 2013-08-18
 
 
 

Super pensjonat polecam , miła obsługa Włascicielka bardzo serdeczna lokalizacja świetna wszędzie blisko .Jesli wyjazd na Hel to tylko do Laguny.Za rok tam wracamy.


 
 

Zosia
Dodano: 2013-07-15
Pobyt od: 2013-07-01 do 2013-07-14
 
 
    

Pensjonat położony jest dogodnie. Dwa kroki od centrum, ale jest cicho. Blisko do portu, fokarium, dworca PKP i przystanku PKS, na cypel czy na plażę. Właścicielka bardzo miła i gościnna. Czasem częstuje pysznym domowym ciastem. Nastawiona życzliwie do różnych życzeń gości. Nasz pokój był wygodnie urządzony, było dużo szafek i półek na przechowywanie rzeczy. Było bardzo czysto, nawet okna świeżo umyte. Czajniki, mikrofala, toster, lodówka, deska do prasowania i żelazko dostępne na korytarzach. Gospodyni wypożyczyła nam parasol plażowy i parawan. Jedyny mankament to łazienka. Pomimo, że bardzo przestronna, brak półki przy lustrze nad umywalką, czy w kabinie, tylko dwa małe haczyki na ręczniki. Ogólnie łazienka duża ale zaprojektowana mało funkcjonalnie.


 
 

Tom
Dodano: 2012-12-02
Pobyt od: 2012-06-07 do 2012-06-10
 
 
 

Pensonat Laguna to dobry wybór dla kogoś, kto chce zwiedzić Hel. Z pensjoantu jest bardzo blisko do centrum. Przywitanie na plus, właścicielka czeka z ciastem drożdżowym z kruszonką. Pokoje ok, łazienki czyte, tylko nieco za mało półeczek i słabe światło wewnątrz. Można zaparkowac samochodem w ogrodzie, co też jest plusem. Ogólnie polecamy, spędziliśmy tam kilka dni w czerwcu, było rewelacyjnie :-) Dzękujęmy i pozdrawiamy.


 
 

Beata
Dodano: 2012-08-28
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-24
 
 
    

Laguna to wspaniałe miejsce na spędzenie urlopu nad Zatoką. Wszędzie jest blisko.Obsługa jest przemiła. Czuliśmy się jak u siebie w domu. Właścicielka przywitała nas domowym ciastem a i w trakcie pobytu serwowała nam miłe słodkie niespodzianki. Ośrodek wybraliśmy na podstwie zdjęć z internetu i proszę mi wierzyć że tak wyglądają pokoje czyli super. Parking na noc jest zamykany, w okolicy jest pełno restauracji z domowymi obiadami w dogodnych cenach. Polecam wszystkim.


 
 

Mała Mi
Dodano: 2012-08-27
Pobyt od: 2012-07-17 do 2012-08-01
 
 
    

Polecam serdecznie, pensjonat położony w dogodnym miejscu, wszędzie blisko. Pokoje są czyste i zadbane; miła obsługa służy pomocą, polecam serdecznie.


Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie